Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 1/2 kg |
sůl | 1 lžička |
olej | 1/2 deci |
žloutek | 2 ks |
mléko | 1/4 litr |
droždí | 1 kostička |
cukr | 1 lžička |
český salám | 40 dkg |
kečup | cca 3 lžíce |
hořčice | 3 lžíce |
sýr eidam cihla 30% | 30 dkg |
rajče | 3 ks větší |
kyselé okurky | 1/2 sklenice |
Postup: Připravíme si nálev. Svaříme vodu s octem, cukrem soli, kořením a zeleninou.... zobrazit recept
Postup: Zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo, případně nakrájíme na plátky. Na másle... zobrazit recept
Postup: Větší kedlubny oloupeme, umyjeme a nastrouháme na hrubém struhadle, nebo... zobrazit recept
Postup: Nastrouháme si půlku menšího celeru.Do hrnce dáme na kostky nakrájenou slaninu... zobrazit recept
Postup: Utřeme máslo, cukr, žloutky. Přidáme střídavě mouku, mléko a citronovou kůru. Z... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto věříme, že si naši restauraci...